ADÓ 1%

Kedves Szülők !
Kedves Sportbarátaink !

Vízilabda közösségünk huszonöt évvel ezelőtt létrehozta a „ Dr. Bozsi Mihály Vízilabda Utánpótlás„ Alapítványt, melynek elsődleges célja a vízilabdás gyermekeink sporttevékenységéhez elengedhetetlen feltételek biztosítása, tevékenységük segítése.

Mindannyiunk számára nagy segítséget jelentett, hogy hosszú évekig a jövedelemadójuk 1 %-át igen sokan Alapítványunk javára ajánlották fel, így az egykor még UTE, majd az UVSE működésének feltételei ennek köszönhetően is biztosítottak voltak.

Az utóbbi években a szülők részéről a támogató felajánlások nagyon lecsökkentek, pedig függetlenül a TAO – törvény által biztosított forrásoktól, továbbra is nagy szükségünk lenne ilyen hozzájárulásokra, bevételekre is.

Az utóbbi években több sportolónknak nyújtottunk ebből a forrásból segítséget tagdíjfizetésükhöz, nyári táborozásukhoz, nevelési költségtérítés kifizetéséhez, tanulmányi kötelezettségeik teljesítéséhez.

Kérjük Önöket, hogy felajánlásukkal támogassák Alapítványunkat annak érdekében, hogy az UVSE-ben vízilabdázó fiataljainknak továbbra is segítséget tudjunk nyújtani

Ha segíteni, támogatni szeretne minket jövedelemadójuk 1 %-ának Alapítványunk javára történő felajánlásával, akkor az alábbi nevet és adószámot írják be adóbevallásukba, mert csak így juthat el hozzánk felajánlásuk:

„Dr. Bozsi Mihály Vízilabda Utánpótlás” Alapítvány
Adószáma: 18156429-1-42
Számlaszáma: K&H Bank 10404072-50526550-78501001

Ha van olyan rokona, barátja, ismerőse, kollégája, szomszédja, aki szintén támogatná Alapítványunkat, kérjük tájékoztassa Őt is, hogy hasonlóan járhasson el, így támogatása célba érhessen!

Gyermekeink nevében előre is köszönjük támogatásukat, segítségüket!

Budapest, 2021. február 15.
Tisztelettel:

Kis József sk.
kuratórium elnöke
kis.jozsef@uvse.hu
06-20-490-96-09

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Adományozna a részünkre? Gyermekének, rokonának, ismerősének szeretne támogatást? Keresse fel alapítványunkat, szívesen válaszolunk érdeklődésére.